Pabo Tutti2 0777 cropped

Mijn naam is Tina Brouwers, ik ben gehoren in 1990 en woon in het pittoreske Oirschot. Oorspronkelijk kom ik uit Sevenum, een mooi dorpje in Limburg. Al van kleins af aan ben ik bezig met muziek; zingen in een kinderkoor, daarna jongerenkoor, klarinet spelen in een harmonie, zingen in een band en natuurlijk heel veel cd's kopen en afspelen. Naast muziek ben ik ook dol op wandelen. Het liefst wandel ik in de natuur. Soms alleen, soms met vriendinnen. En mijn lieve hond Dino mag soms ook mee.

Cursussen Kinderkoordirectie en Zangmethodiek heb ik met succes afgerond in 2017. Na het behalen van mijn diploma van de opleiding Academie voor Muziekeducatie in 2019 ben ik op verschillende plaatsen (en met verschillende leeftijdsgroepen) aan de slag gegaan als docent. Werken met kinderen in de leeftijd van het basisonderwijs springt er voor mij duidelijk uit en geeft me enorm veel energie!

Ik ben blij dat ik van mijn allergrootste hobby mijn beroep heb kunnen maken: muziek! Elke dag opnireuw probeer ik mijn leerlingen, collega's, maar ook familie en vrienden te inspireren en enthousiast te maken voor het vak muziek, in welke vorm dan ook. Ik vind het dan ook super leuk dat ik onderdeel mag zijn van Pabo-Junior!

Tina Brouwers
Dirigente