PaboKoor2016 0059.1

Mijn naam is Ceciel Verlijsdonk- van de Kerkhof en ik ben in 1965 geboren in Eindhoven (NB). Op zeer jonge leeftijd was ik al actief bezig in het Helmondse en Deurnese muziekleven. Vanaf 1970 ben ik begonnen met het spelen van piano en blokfluit en volgde ik zangles bij de Jozefzangertjes. Nadat ik verhuisd ben naar Deurne, werd ik op 11-jarige leeftijd lid van de Koninklijke Harmonie Deurne waar ik tot 1985 de piccolo en dwarsfluit heb bespeeld.

In 1990 ben ik vanuit Deurne naar Helmond verhuisd, waar ik sinds 1988 al actief was als docente bij het Helmonds Muziek Corps (HMC). Na mijn verhuizing werd ik spelend lid op de saxofoon. Tot op heden ben ik hier nog steeds actief als docente en spelend lid. Bovendien ben ik inmiddels ook dirigente van het Pieporkest en organiseer ik diverse basisschoolprojecten. 

Ik heb gestudeerd aan het Brabants Conservatorium in Tilburg waarbij mijn hoofdvakken schoolmuziek, HaFa-directie en dwarsfluit waren. Naast een muzikale studie heb ik eveneens een opleiding geschiedenis afgerond aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als docente muziek en geschiedenis bij het Jan van Brabantcollege in Helmond. In het verleden ben ik bij diverse zanggezelschappen werkzaam geweest als dirigente en sinds januari 2016 ben ik de dirigente van de jongste leden van Zanggroep Pabo: Pabo-Junior. 

Ceciel Verlijsdonk- van de Kerkhof
Dirigente - Docente