Pabo Tutti2 0777 cropped


Ben jij een pianist of toetsenist en wil je spelen in een leuke band? Dan is dit je kans, want de Pabo-Band (onderdeel van Zanggroep Pabo) zoekt versterking!

Wie zijn wij?
De Pabo-Band bestaat op dit moment uit een pianist, bassist en drummer. Samen verzorgen zij de begeleiding van het Pabo-Koor en Pabo-Junior. We laten zien dat gezelligheid én spelen op een kwalitatief hoog niveau een prima combinatie is.shutterstock 551474275 670x375

We hebben een divers repertoire en spelen eigenlijk ieder genre dat er te vinden is. De repetities vinden plaats op donderdagavond in Wijkhuis de Fonkel (Helmond) van 20.00 uur tot 22.00 uur. Het is niet perse nodig dat je je eigen apparatuur meeneemt; op donderdagavond en tijdens optredens kun je gebruik maken van onze apparatuur! Uiteraard is het gebruik van eigen apparatuur ook mogelijk. 

Wie ben jij?
- Je bent een pianist/toetsenist met enige ervaring
- Je hebt bij voorkeur enige kennis van notenschrift
- Je wilt jezelf blijven ontwikkelen
- Je hebt een brede muzieksmaak
- Je bent een gedreven en enthousiaste muzikant

Kun jij al het bovenstaande afvinken én ben je ook nog eens een verenigingsmens? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nieuwsgierig geworden? Mooi! Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet zien we je snel!

In verband met het COVID-19 virus heeft Zanggroep Pabo helaas moeten besluiten om de jubileumshow niet meer op de planken te brengen nadat deze meermaals noodgedwongen is verplaatst. 

Vragen?
Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2021juni melodrie klein rgb facebook def14691

57044165 2461781827188572 1935338016201506816 o


Naast het feit dat Zanggroep Pabo 50 jaar bestaat valt er nog veel meer te vieren. Tijdens de jaarlijks nieuwjaarsborrel is Harald Vincent benoemd tot erelid van de jubilerende vereniging. 

Erelid word je niet zomaar, ook niet omdat je 25 jaar lid bent. Maar volgens het bestuur heeft Harald deze titel meer dan verdiend. Hij is naast tenor ook bestuurslid en zet zich al 25 jaar enorm in voor de ereniging, waar een groot deel van zijn gezin deel van uitmaakt. Zo is Harald, samen met andere leden, de stille maar drijvende kracht achter veel verenigingsactiviteiten die het groepsgevoel binnen de club bevorderen. Denk aan de deelname aan het jaarlijkse Dickensfestijn, de organisatie van het jaarlijkse Pabo-kamp, een feestavond en hand- en spandiensten bij alle optredens.

"Harald is naast een groepsmens ook een gevoelsmens", zegt secretaris Jelmer Vreeswijk. "Dit is de vereniging waar hij zijn vrouw Tineke leerde kennen, vriendschappen sloot voor het leven en waar hij trots op is. En wij zijn trots op Harald. Hij staat altijd klaar en heeft aandacht voor iedereen. Hij is een beetje de 'big daddy' van onze vereniging. De ongelooflijke inzet van Harald voor de vereniging is geen vanzelfsprekendheid en dat moet het ook niet worden. Maar het is reden te meer om uitgebreid stil te staan bij zijn 25-jarig jubileum. En ere wie ere toekomt." Om deze bijzondere gebeurtenis en zijn erelidmaatschap te onderstrepen, kreeg Harald zijn onderscheiding opgespeld door voorzitter Louis Verberne.

Op 19 en 20 juni 2021 pakt Zanggroep Pabo groots uit met een wervelende jubileumshow op de planken van theater Het Speelhuis in Helmond. Voor meer info en kaarten, ga naar https://theaterspeelhuis.nl/voorstelling/info/id/4634/tspact/Melodrie.

erelid harald

Op 21 apri 2018 heeft Zanggroep Pabo tijdens haar deelname aan het korenfestival 'De Fendert Zingt!' in Zevenbergen de prijs gewonnen voor beste podiumpresentatie! Een enorm mooie waardering van de vakjury. Extra bijzonder was dat we als vereniging voor het eerst met zijn allen (Pabo-Koor, Pabo-Band én Pabo-Junior) deelnamen aan een korenfestival. Hierdoor hebben we aan het pubiek kunnen laten zien wat we als totale vereniging in huis hebben. De krant BN DeStem schreef de volgende recensie:bndestemfendert

Subcategorieën