Pabo Tutti2 0777 cropped


Ben jij een pianist of toetsenist en wil je spelen in een leuke band? Dan is dit je kans, want de Pabo-Band (onderdeel van Zanggroep Pabo) zoekt versterking!

Wie zijn wij?
De Pabo-Band bestaat op dit moment uit een pianist, bassist, gitarist en drummer. Samen verzorgen zij de begeleiding van het Pabo-Koor en Pabo-Junior. We laten zien dat gezelligheid én spelen op een kwalitatief hoog niveau een prima combinatie is.shutterstock 551474275 670x375

We hebben een divers repertoire en spelen eigenlijk ieder genre dat er te vinden is. De repetities vinden plaats op donderdagavond in Wijkhuis de Fonkel (Helmond) van 20.00 uur tot 22.00 uur. Het is niet perse nodig dat je je eigen apparatuur meeneemt; op donderdagavond en tijdens optredens kun je gebruik maken van onze apparatuur! Uiteraard is het gebruik van eigen apparatuur ook mogelijk. 

Wie ben jij?
- Je bent een pianist/toetsenist met enige ervaring
- Je hebt bij voorkeur enige kennis van notenschrift
- Je wilt jezelf blijven ontwikkelen
- Je hebt een brede muzieksmaak
- Je bent een gedreven en enthousiaste muzikant

Kun jij al het bovenstaande afvinken én ben je ook nog eens een verenigingsmens? Dan zijn wij op zoek naar jou! Nieuwsgierig geworden? Mooi! Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet zien we je snel!

In verband met het COVID-19 virus heeft Zanggroep Pabo helaas moeten besluiten om de jubileumshow niet meer op de planken te brengen nadat deze meermaals noodgedwongen is verplaatst. 

Vragen?
Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2021juni melodrie klein rgb facebook def14691

Op 21 apri 2018 heeft Zanggroep Pabo tijdens haar deelname aan het korenfestival 'De Fendert Zingt!' in Zevenbergen de prijs gewonnen voor beste podiumpresentatie! Een enorm mooie waardering van de vakjury. Extra bijzonder was dat we als vereniging voor het eerst met zijn allen (Pabo-Koor, Pabo-Band én Pabo-Junior) deelnamen aan een korenfestival. Hierdoor hebben we aan het pubiek kunnen laten zien wat we als totale vereniging in huis hebben. De krant BN DeStem schreef de volgende recensie:bndestemfendert

57044165 2461781827188572 1935338016201506816 o

Flyer kerst2017

Subcategorieën