PaboKoor2016 0059.1

27-03-2020
UITGESTELD i.v.m. coronavirus - PABO PUBQUIZ
Locatie: Wijkhuis de Fonkel
19-06-2021
NIEUWE DATUM - Melodrie - Jubileumvoorstelling 50 jaar Zanggroep Pabo

Hoera! Word je 50 jaar, dan mag je uitpakken. En dat is precies wat Zanggroep Pabo gaat doen. Deze voorstelling wordt één groot feest en jij mag erbij zijn. Meer dan 70 enthousiaste personen in de leeftijd van 7 tot 60-plus gaan je verrassen met een show waarin muziek centraal staat. Met enorm veel energie brengt deze sprankelende groep een repertoire dat varieert van musical tot feel good en van ontroerend tot humoristisch; het sluitstuk van een fantastisch jubileumjaar. 
Zanggroep Pabo werd in 1969 opgericht als jongerenkoor in een stadsdeel van Helmond en is nu een allround koor van formaat. Pabo-Junior staat onder leiding van Ceciel Verlijsdonk. Het Pabo-Koor en de algehele muzikale leiding is handen van Erik van Vugt. Regie: Geert van Gastel.

De kaartverkoop voor de jubileumvoorstellingen is gestart! Bestel hier je kaarten voor de avondvoorstelling van zaterdag 19 juni 2020!

Locatie: Theater Speelhuis
Aanvangstijd: 20:15
20-06-2021
NIEUWE DATUM - Melodrie - Jubileumvoorstelling 50 jaar Zanggroep Pabo

Hoera! Word je 50 jaar, dan mag je uitpakken. En dat is precies wat Zanggroep Pabo gaat doen. Deze voorstelling wordt één groot feest en jij mag erbij zijn. Meer dan 70 enthousiaste personen in de leeftijd van 7 tot 60-plus gan je verrassen met een show waarin muziek centraal staat. Met enorm veel energie brengt deze sprankelende groep een repertoire dat varieert van musical tot feel good en van ontroerend tot humoristisch; het sluitstuk van een fantastisch jubileumjaar.
Zanggroep Pabo werd in 1969 opgericht als jongerenkoor in een stadsdeel van Helmond en is nu een allround koor van formaat. Pabo-Junior staat onder leiding van Ceciel Verlijsdonk. Het Pabo-Koor en de algehele muzikale leiding is in handen van Erik van Vugt. Regie: Geert van Gastel.

De kaarverkoop voor de jubileumvoorstellingen is gestart! Bestel hier je kaarten voor de middagvoorstelling van zondag 20 juni 2021!

Locatie: Theater Speelhuis
Aanvangstijd: 14:00